Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
nedjelja, kolovoz 5, 2007

Opet sam svoja. Vesela, nasmijana; odbrojavam dane... Još malo. Još samo malo i bit ćemo zajedno. Volim ga zato što unosi  red u moj život. Od kad ga nema, ne pospremam. Nemam volje ni za čim. Moja pedanterija je prerasla u šlampavost. Svaki dan ludim ujutro jer ne mogu naći komad obleke, ne mogu naći baš taj grudnjak i za baš taj grudnjak ne mogu naći jastučiće. Nemam pojma ni gdje sam se skinula. Sve pobacam oko sebe, spavam u nespremljenom krevetu. Nekaj me pikalo po noći i našla sam rašpicu na dnu kreveta. Svašta se da naći. Od čarapa, cvjetova orhideja, krema za ruke, telefon je na drugom kraju kreveta... Krevet mi je očito preveliki.  Ova orhideja će me ubit u pojam. Dobila sam je od Dragog prije nego što je otišao. Prekrasna je bila, s 10-ak ljubičastih cvjetića. 

Taj je dan mama  došla po mene kod Dragog jer je on s njom dan prije ugovorio prijevoz zbog cvijeta koji mi je kupio. To mi je bilo iznenađenje. Orhideju u tegli. I čips. Sve što sam mu stavila pod nos u mailu kad sam se osjećala jadnom i zakinutom : ti mene ne obraduješ ni čipsom, niti pivom. zato sam i onda to napisala. više me se ne sjetiš. ti meni bez imalo srama kažeš da te se ne sjetim i ja se mjenjam, kupujem ti čokoladice... čak se i prošli tjedan to desilo da si ušao u benzinsku i kupio sebi čokoladu. ti smiješ sve prigovoriti, ja ne smijem reći ni a *****. ( valjda se svi obračamo imenima kad stvarno želimo nešto ozbiljno reći ) nikad. i šutim. i dok šutim je u redu. nije mi to drago. obećao si mi da ćeš mi kupiti cvijeće, tražila sam. jebe se meni ***** za cvijeće, ali više ne znam način kak da pridobijem tu pažnju od tebe. ja pitam kad je tvojoj mami rođendan, ja njoj kupujem poklon, a ti se mene ne sjetiš u tjedan dana. i oprosti što opet spominjem kompjuter, ali on je najbitniji na svijetu. jebote kompjuter *****. No, da. Sad mi je smješno. Ali kad sam rastrojena, pretvaram se u aždaju.

Ali lijepa mi je orhideja. Prekrasna. Ima počasno mjesto. Volim orhideje, i lopoče, i makove... I volim ga zato što on zna što volim. Što ne kupuje ruže jer sve žene vole ruže. I brinut ću se za nju. Ko što se brinem za sve do čega mi je stalo. Zanovijetao je da ne pokazujem dovoljno oduševljenja darom. Sretna sam, jako.

Volim ga zato što me čini sretnom.

Sad su svi cvjetovi popadali. Prestrašila sam se fest da nisam možda ja kriva,  da se nisam dovoljno brinula za nju, kao što mi je rekao da se sigurno neću za nju brinuti. Već mi je palo na pamet da kupim istu takvu da me ne zašpota kad se vrati... Ali tako treba biti. Sve mi je objasnio. Raspitao se on kad ju je kupovao. Kad ju trebam zalijevati, kako, kakvo osvjetljenje treba biti... I da će kroz šest mjeseci opet procvjetat. A lepo moje. Volim ga zato što je takav.
bomba-estrogena @ 12:33 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare