Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
ponedjeljak, rujan 10, 2007

Moja cjepidlaka i ja smo napravili odličnu pizzu. Agresija je bila prisutna povremeno i to ovaj put na tjesto. Nismo ga radili sami. Kupili smo gotovo koje je trebalo malo razvaljati. To je, naravno, on radio i skinuo mu sve svece s neba. Ja sam šuteći rezala šampinjone, pijuckala pivicu i smijala se u sebi. U zadnje vrijeme ga zajebavam da je ko Čučić. Raspali se čim mu mali prst pokažeš. Glavu izvuče ko pjetlić, zacrveni se i doslovno, kokodače. Ovaj put se ispucao na tjestu. Moram priznati da ima dar govora više nego ijedna žena koju znam. I ako mu se učini da niste dobro čuli, ponovit će još stoput. Ako ni onda niste shvatili, ponovit će još jednom uz napomenu Ti mene ne razumiješ. Ovaj sam put ostala zakinuta za njegovu digresiju.
Mislim da je fulao zanimanje. Trebao je biti političar ili spiker. Osim što se trudi govoriti što književnije kad nešto objašnjava ala Oliver Mlakar, razmaše se rukama i najfascinantnija stvar je kad mu postavite jedno pitanje, započne priču koja započinje uvodom u odgovor, nastavlja se u nekom drugom smjeru, poveže s pitanjem i zaokruži cjelinu nakon 10-ak minuta. I nemam pojma više kaj sam pitala. Ja ti se ***** izgubim u tome što ti pričaš. - Ti mene uopče ne slušaš. - Slušam, slušam, al nemrem pratit. - Ma ne da mi se ponavljat.  -  Pa samo skrati malo.
Jebiga, koncentracija mi je slabija strana. Čudim se kako sam na njega koncentrirana toliko dugo. Hiperaktivna sam. Ne mogu se namjestiti. Ne mogu biti na mjestu. O čemu se radi? - U čemu? - Pa u CSI-u?-  A kaj ja znam, gledala sam samo da mi prođe vrijeme.
Ali otkrila sam da me njegove priče uspavljuju. Podsjeća me na baku i mamu kad su mi pričale pričice za laku noć o štrumfićima i štrumfeti. Znaš ja sam ti u srednjoj obožavala fiziku. Najzanimljivija mi je bila 4. godina kad smo učili fuziju, fisiju, teoriju kaosa, o bombama... - To je moje područje! - Da? Najbolje mi je bilo kad smo učili kako nastaju zvijezde... - Znaš u tom ti se procesu spaja više atomskih jezgra... - Daj ljubavi o zvijezdama. - Da bi ti došlo do nuklearne fuzije potrebno ti je puno energije, čak i kod fuzije najlakšeg elementa, vodika.... I ja spavam snom pravednika.
bomba-estrogena @ 11:19 |Komentiraj | Komentari: 52 | Prikaži komentare