Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
ponedjeljak, kolovoz 20, 2007

Hm, hmmmm... Odakle početi? On je moj fitilj, a ja sam bomba. Ubojita kombinacija. Miš i mačka. Minus i plus. Nebo i zemlja. Oboje eksplozivni  i nikad, ali AMA BAŠ NIKAD ne možemo držat jezik za zubima i kroz guzicu bi progovorili. Ti mene možeš prevariti između dva sms-a kolko si brzo gotov. Lonac i poklopac. Ne mislimo ništa loše s tim, ali pođe po zlu i onda smo si na bog mater. Ej, znaš da sam si uzela onaj minjak. Obući ću si ga danas. Ana i ja idemo do grada. Spustila mu se roleta pred očima. -  A ja? -  Ko iz topa : Pa ti večeras radiš. Gotovo. Lom. Prekid. Ne diraj me, ne gledaj me. On ljut, ja bijesna. Večera u šutnji. Pričamo sa svima samo ne jedno s drugim. Zove kuma i ŽALI SE NA MENE. Luda sam. Kaj sam pak napravila??? Suze u očima.
Apartman. Makni se od mene, moram se odmorit. - ***** molim te, daj kaj ti je? - Nemrem ja više tako, ko da mi to namjerno radiš.- Kaj ti radim? - Molim te godinu i pol dana da obučeš tu minicu i ti nećeš. Ti si prestara za te stvari, neugodno ti je i ko zna kaj si sve rekla zakaj ne  i sad baš taj dan kad ja nemrem bit s tobom i nemrem te videt, sad bi ti išla u tome van.- Dobro, ne idem nikam.
Ljubomoran? Ma ne... Jeste ikad čuli od muškarca da prizna da je ljubomoran? Ma ne. U njihovom vokabularu ta riječ ne postoji. Taj se osjećaj drugačije zove, samo ne znaju kako. On je ljubomoran, ja sam ljubomorno luda! Ko pes. Priznajem.
Za pol sata mirenje. Pod maslinom. Na kamenjaru.
On sretan, ja sretna. Bar se u nečemu slažemo. Kompatibilnost emocija nam je jača strana. Bar se volimo i mrzimo u isto vrijeme.
Durexov gel? Ok. Hladi. Kamenjar? Ne isprobavati ako se baš ne treba. Maslina? A isto tako.
Idem van. Vruče hlačice. Manje zlo. NE KUŽIM!!! Šaljem sms: Nemam ljubavi minicu. Ne budem je obukla. Obući ću je samo za tebe. - Drago mi je da si shvatila što sam ti htio objasniti. (Nisam, trudim se) Napaljen sam na tebe i volim kad je nosiš da ja u tome uživam. Njegovo visočanstvo sebičnost!
Hm, hmmmm... Gdje završiti? Bilo mi je lijepo. Ne prekrasno. Samo lijepo. Malo i kratko smo bili sami. Više sam vremena provela s curom njegovog brata nego s njim. Ali dobro. I malo smo razgovarali. Tek kad smo krenuli doma, laknulo mi je. Fali mi ono naše vrijeme. SAMO. Da smo sami i da je samo moj. Moje visočanstvo sebičnost.
Gle, kupaonski namještaj je 50 % na sniženju!  - Da i? - Pa sad ti je recimo kada 50 000 kn, a bila je 100. - Ha, ha, ne razmišljam o tim stvarima. Lažem, naravno, sve već imam u glavi.- Pa uskoro budeš. Imam upitnik iznad glave Da, a di bi stavili takvu od 50 000 kn? - Ne treba bit takva, pa šalim se. Kod tvoje bake u stan. Hoću da bude velika da se skupa možemo kupat.
U ovom razdoblju nekomunikacije, majke mi, pomislila sam da niš ne bude od nas. Meni treba ponavljanje. Svaki dan. Uvjeri me da ne sanjam. Da si tu i da ostaješ. Ponovi! Ponovi!! Ponovi!!!
bomba-estrogena @ 00:34 |Komentiraj | Komentari: 35 | Prikaži komentare