Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
nedjelja, srpanj 29, 2007

Nekad sam šutljiva, zatvorena, u razmišljanjima... Neki put nasmijana, otvorena, vrckava... U večini slučajeva provociram. Ne zato što sam jaaaaaaaaaaako zločesta, nego zato što uživam gledati lica ljudi kojima bacam lopticu. To su moji prijatelji i ne zamjeraju mi previše, znam gdje je granica i tu lopticu spremno dočekujem natrag. Postoji par koje volim promatrati jer su toliko različiti od mene. Jedan drugog dozivaju ljubavi, sli osim tog vokativa ništa se ne čuje o njihovoj ljubavi. Već pet godina žive zajedno i njihov susret se sastoji od lebdeće puse, one koju iz kurtoazije dajete nekome kome je pod mus morate dati. Oni ne izmjenjuju zagrljaje, dodire, mile poglede; oni su dobro uigran tim koji savršeno funkcionira zajedno ostavljajući tu ljubav među svoja četiri zida. Sex nikada ne spominju. To je tabu tema i teško mi ih se uopče zamisliti da ga konzumiraju. Znam, znam, kaže se da oni koji su najglasniji, nemaju sexualni život. Možda to vrijedi kod nekih, ali ja ne mislim jednu od najljepših stvari na svijetu držati pod ključem.  Kad se povede razgovor u tom smjeru, oni se samo smješkaju, nemaju ništa za reći, vrludaju očima ili mi samo spuste Jooooj  ******, opet si u elementu!
Tako neki dan, bolja polovica toga para, iz vedra neba Jučer smo se pojebali 3 puta. Ne znam kaj mu je došlo. Bil je nenormalan! Jedina nenormalnost u tom svemu je to što čujem iz njenih usta. Napokon, nešto. Pupoljak se otvara. Ma nemoj! Rekla sam u čudu. Lijepa je to žena, do sad meni potpuno asexualna. Da, da...
Muškarci ocjenjuju ženu i njena sexualna umijeća gledajući je kako pleše. Ako ima ovdje ritma, ima i u krevetu. Možda je tako. A možda i nije. S druge strane, mi ne ocjenjujemo muškarce na plesnom podiju jer bi značilo da je 90% muškaraca rampa, dignuta ili spuštena, bez ikakvog složenijeg pokreta. Prema tome, teorije padaju u vodu.
 
         
Ipak me nasmijala svojim prepričavanjem minulog događaja jer je pomno birala izraze za kurac, pičku, šupak... I onda uspoređujem sebe i Dečka. Još uvijek jedno drugome letimo u zagrljaj, puse nisu lebdeće. Uvijek ruka odluta pod stol tek da stisnemo bedro. On priča s dečkima, vodi monolog o kompu i novoj grafičkoj, dosadan je u pizdu materinu, no svejedno mu stisnem nježnu pusicu ispod uha i nastavim kokodakat s kokoškama. I kad se dižem od stola naručiti još jednu dozu kofeina, obavezno me pljusne po guzi. Kad se stišaju njegove propovjedi, šapnem mu da jedva čekam da dođemo doma. I ujutro kad se diže za posao, obavezno me pozdravi tarzanski mahajući kurcem ispred kreveta. Da to je sex. Sve je sex. Mi živimo sex i ne skrivamo ga. Ali to smo samo mi.
 
bomba-estrogena @ 13:17 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare