Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
nedjelja, siječanj 11, 2009

Kaže, a znam da laže, da imam problema sa psihom. Napad je oduvijek bila najbolja obrana. Kaže, isto tako, da ga je mene strah. Kaže i opet laže. Ako nekome 1460 dana ponavljaš da cijeniš istinu i daješ je, laž je bojati se upravo nje. U svakoj svađi iznosi probleme koji su riješeni, ponovno ih analizira, stavlja pod nos. Za mene je lanjski snijeg odavno okopnio. I onaj od prije tjedan dana. Kaže, da ne ponavljam da laže, da sam bolesno ljubomorna osoba. Ljubomorna sam. Priznajem. Lagala bih kad bih rekla suprotno. I dan danas me neka imena zapeku kao usijano željezo. Obilježena. I ponovno otvorena rana. Stvarna, realna situacija.
Naravno, on nije ljubomoran. Uopče. Nipošto i nizašto. Zašto bi i bio. On mi bezgranično vjeruje. Skopaj si oko. U trenucima nečeg neobjašnjivog u strahu je od svih, nepostojoćeih likova s kojima ću se ja jebati dok njega nema, dok je na putu... U strahu da ću ga jednom izbaciti iz našeg stana. U strahu je upravo čovjek koji se ne lati reći Marš! Pička ti materina. Ne mogu te gledati. Pokupi si stvari i odi!
Nikad to nikome nisam napravila. Nikad. Nikad to tebi ne bih napravila.
Bojao se da ću ga ostaviti u dugovima. Da ništa od svega našeg nije njegovo. Poučen situacijom u svojoj obitelji. Sve je njegovo. I sve je moje. Zajednički smo stvarali, ulagali. Žrtvovali se, plakali i planirali. Stan je plod našeg rada. Našeg. Samo našeg. Nikad nisam ustuknula pred svojim odlukama. Znam što želim u životu. Znam koga želim. Da li ćeš me kao i tvoj tata vas ostaviti u dugovima?
Kaže da nikad nije imao ženu poput mene. Ja ga drkam. Konstantno. Nije došao do zaključka da do sada i nije imao ženu, niti onu koju bi tako mogao nazvati. Jedno je imati djevojku, šetati, držati se za ručice, viđati se na dva sata. U ta dva sata mogu biti savršena. Ne prdim, ne podrigujem, čak ne moram ić pišati. Smješkat ću se, pušit ti kurac i pojebat se ko životinja. Probleme ostaviti doma. Ali sad svi problemi ostaju u našem domu i htio ne htio, u njima si zajedno sa mnom.
Kaže da me ne može više trpiti, moje loše raspoloženje kad dođem doma s posla. Nisam lutka na napuhavanje koja se stalno smješka. Imam problema. Treba nam posao.Treba nam novac. I moram trpiti taj posao jer drugi nemam. Mislila sam da je moj oslonac. U svemu. Okrenuo mi je leđa kad mi je najteže.
Sjećaš li se one priče o svetinji? Ljubav, obitelj, prijatelji. I ne dam kontra njih. I da njih sada nema Mario, ja ne bih imala što jesti.
Ovih tjedan dana sam vidjela kako bi nam život izgledao da živimo zajedno, sami. Bilo je savršeno. Nadopunjujemo se u svemu. Pomažemo. Zajedno kuhamo, pospremamo, čistimo. Ide nam. I volimo se. Barem za sebe znam. I trošimo se kao zečevi. I nikad mi nije sex bio bolji. U tebi vidim Boga. Davno mi je sram i ponos ubijen. Ti si mene potrošio ravno u glavu, a ja te svejedno volim.
bomba-estrogena @ 15:32 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare