Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
četvrtak, rujan 6, 2007

Svaka dobra priča započinje romantikom i završava sexom. Sex nije romantika. Kad se nabiješ glavom u okvir kreveta, odvali ti nokat i zašprica sve šupljine po faci... Romantika je subjektivna stvar. Meni  najromantičnija rečenica koju sam ikad čula bila je u Draculi. Dracula veli Mini Prošao sam oceane vremena da bih bio s tobom. Ali Dracula je bio vampir. A onda se sjetim Joksimovićeve pjesme Ja spreman ko fanatik da preplivam Atlantik. I onda mi oči sevaju ko varnice... Ne od romantike -  od sexa.
Nemam baš iskustva s oceanima, ni Atlantikom, ali Dragi i ja smo jednom improvizirali romantiku u kadi. Kupila sam neku pjenušavu kuglicu s mirisom čokolade i kokosa. Upalili smo svijeće, ugasili svjetlo, napunili kadu... Ali kada je premala za nas dvoje. Od mirisne kuglice postala je masna i klizava.  Sex je bio mrcvarenje. Imala sam feeling da bumo se strmopizdili dole u dnevni boravak skup s kadom. Ali otkrili smo neke druge vrste zadovoljstva. Sam svoj majstor.
Veli meni Dragi neki dan Ja sam odlučio da ću te ženiti. Ja sam odlučio da ćeš ti biti moja žena. Romantično? Pa za Boga miloga, baš i nije, nije on Dracula, ali lijepo je za čuti! Mene se ionak niš ne pita.
Da li sam romantična? Nemam pojma. Jesam, kad nekaj zajebem. Za Valentinovo sam mu poslala ruže, dostavom. S porukicom Fališ mi. Jes, of kors, i ta je romantika završila u krevetu.
Za sve one koji bi htjeli barem djelić romantike nekom udijeliti, tu vam je link za  Cvijet .
Za svaku ženu, vjerujem i za muškarca, vjenčanje je najromantičniji dan u životu jer svi oni koji se žene smatraju da je to jedan, jedini, posebni dan u njihovom životu. Naravno, osim onih koji se žene po nekoliko puta... I ja si nekak mislim da bi to moglo ispasti romantično, barem koliko vidim po tuđim svadbama. Osim ako moj Dragi ne bude umoran jer on je stalno umoran. Rečenicu Ja sam ti tak umorni dnevno ponovi minimalno pet puta. Na njegovoj bi osobnoj trebalo stajati ime, prezime, datum i godina rođenja, adresa, jmbg, sex/gender : muško/umorno, razina tolerancije : 0. Čak me strah i da bu zaspal i zakasnil na našu svadbu.
Sanjala sam naše vjenčanje. Bilo je jutro, tek je sunce počelo izlaziti oko 5-6, proljeće ili ljeto. Sparkirali smo se ispred zgrade. Izašla sam iz auta prva i ugazila sandalicama u rosnu travu. Skinula sam sandalice i bosa došla do ulaza. On je prčko po bravi od auta u lila košulji i sivom odijelu. Stojim na ulazu i rukama držim haljinu iznad poda. Sad me moraš prenijet preko praga ljubavi. - Joj, ******, ne znaš ti kak sam ti ja umoran. No, da, i u snu mi je romantika otišla k vragu.
Vjenčanje je samo uvod, romantika je uvod braku na suho, uvod kako kome dobre priče koja završava u krevetu, na mokro, sexom.
bomba-estrogena @ 13:02 |Komentiraj | Komentari: 61 | Prikaži komentare