Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
petak, kolovoz 10, 2007

Prošli mi je mjesec bio loš. Do tad nisam mogla zamisliti da bih takvu prazninu i očaj mogla osjetiti samo zato što ga nema. Mislila sam da je ta bol rezervirana bila za Nekog. Kao i svaki iskren osjećaj radosti. Ali nije. Izgubljena sam bila. Ne zvuči lijepo, ali pomoglo mi je da sa svojim osjećajima izađem na čistac, da shvatim koga želim i što želim. A želim njega. Volim njega. Sve do tada je bilo li-la. Hoću, neću, toplo, hladno, da mi se, ne da mi se. Hoću sad i da mi se sad, nadalje. Jedan dio mene prestao je biti nemiran. Kažem On je moja obitelj. Nova. Stara. Moj je oslonac u svemu. Moj prijatelj. Moja ljubav. Svetinja.
Netko i ja nikad nismo funkcionirali kao tim, kao mi nego on i ja, svaki na svojoj strani, protivnoj i bilo tko se mogao progurati između nas i reći što ga volja. I sve bi se lomilo na našim leđima jer Netko nije bio dovoljan muškarac da im kaže: Gonite se u kurac! Netko je kao spužva upijao svaku riječ, daj bože lošu da me ima čime mjesecima podjebavati. A ono što sam ja, ona s kojom je spavao svaku noć nije postojala. Postojala je priča drugih ljudi.
I zato je On moja obitelj. Jer je tu. Jer sam mu prva. Bitna. Jer postojimo mi. I zato mi danas toliko fali. Više nego mi je falio cijelo prošlo ljeto. Jer mi je prvi i jer mi je bitan.
On bi bebu. I ja bi bebu. Neki čudan osjećaj me preplavljuje kad se sjetim da bi to čak moglo biti i moguće. Oči mi se zasuze i ne vjerujem da mogu u tom trenu biti toliko sretna. Da, i ja želim bebu. Želim je što prije. Želim je s njim. Tisuće leptirića mi proleti tijelom, treperim, kao u vrijeme kad smo se upoznavali... Sretna sam. Želim ga. Želim svaki dio njegovog tijela, da je uz mene, da je u meni...
bomba-estrogena @ 09:32 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare