Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
četvrtak, prosinac 18, 2008

Osjećam se kao da mi se zmija zaplela oko vrata. Sve to ne bi bilo tako čudno kad ja, recimo ne bih voljela zmije. Morat ću naći neku stvarno ružnu usporedbu. Uglavnom, netko me stisnuo za vrat. Kao parazit se zaljepio, zagrizao. I ne pušta. Obični, domaći nametnik. Komarac. Vampir. Nosferatu u ljudskom obličju. Gadan prizor, čak i za mene. I opet to ne bi bilo tako čudno da ja nisam opčinjena vampirima. No, kao što su me uvijek učili stariji i bili su u pravu: ne treba se bojati mrtvih, samo živih. Dakle, moj parazit nije romantični Drakulica nego žena koja me svim silama želi izbaciti iz takta i bojim se priznati, danas joj je to uspjelo.
Osjećate li se da radite kao crv, a s druge strane vas šef (crv) izjeda? Ja se tako osjećam posljednjih dva mjeseca. Prenatrpano, pod presingom, pod stresom, s tisuću obaveza i informacija koje moram držati u glavi, a ne mogu. Ne mogu toliko. Ne ide. Trudim se da sve ide po špagi jer sam špagoviti perfekcionist, ali ne ide jer preko svojih fizičkih mogućnosti ne mogu. I šef to vidi (čitaj crv), ali pomisli zašto ne iz njega iscicati što se iscicati da, dok ne ode. Ofdrekord, kako bi to danas u Hrvatskoj rekli u pomanjkanju adekvatne hrvatske riječi ili da samo situaciji damo dozu fensi šmensi američkih dijaloga, smatram da jedan radnik za svog šefa obrtnika radi za petoricu.
Izgubila sam pojam o vremenu. I o privatnom životu. Nemam volje izaći iz kuće niti se vidjeti sa curama. Nemam se volje čak ni sa kime čuti jer ispada da se stalno žalim. Teško mi je. Baš mi je teško. Dođem doma, našpanana na sve oko sebe i jedino što želim je leći u krevet i sklopiti oči. Zaboraviti, opustiti se. I ne ide jer znam što me ujutro čeka. Depresivna sam. Priznajem. Razočarana sam jer me se ne cijeni. Jer me ne zanimaju tračevi i u njima ne želim sudjelovati. Jer se ne želim igrati pokvarenog telefona. Jer se trudim i dajem sve od sebe. I što sam dobila zauzvrat?
Plakanje. Jer ovo je četvrti dan u ovom tjednu da me zajebava i da sam došla kući plačući.
bomba-estrogena @ 18:16 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare