Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
utorak, kolovoz 28, 2007

Ljubav je vatra. Ako ju ne raspaljuje vjetar ljubomore, bojazni i nade - počinje se gasiti. Pretjerano jak vjetar ljubomore je također gasi, te se gubi i nestaje...
Reklama? Samo su me takle te riječi o ljubavi. Vjetar ljubomore se smirio... Ostaje nada.
Sjedimo jučer dragi i ja na večerici i zujim u čašu od Tuborga i pita on mene : Kaj je? - Pa izgleda mi ko da je zaflekana. - Ma nije, to ti je onaj njihov znak, ko kakvi su im podmetači. U obliku bombe. Da se crvenim, izgledala bih ko rak, mak ili onaj crveni ruž Marlyn Monroe. Sram mi se uvukao u sve dijelove tjela. Crvena sam u duši. - Bombe veliš? Bombice. - Ma, ti si moja bombica.
Nego kak ti je bilo na poslu? - Zaspao sam skoro dvaput. Umoran sam. -A znam. - Cijeli dan sam na netu. Opet mi se strah uvukao u kosti. I kaj gledaš na netu? - Ma bilo kaj, samo da me drži budnim. Gledao sam mobitele. Sviđa mi se Sony Ericcson K 810. I satove sam gledao. - Aha. I tak cijeli dan? - Da, takav je dan bio.
Bombu ne spominje. Ne zna još. Nije me našao. Da li uopče možeš naći nešto ako ne tražiš?  Da li bi me našao sam od sebe? Da li da mu kažem?
Dolazimo doma. Jedva čekam da uđe za mnom u sobu. Nisam se ni skinula. Namještam se u poluležećem položaju još uvijek sa štiklicama na nogama. - Nisi u krevetu? - A-a.... - Nego? - Pa čekam da me siluješ. Čekam taj dodir više od tjedan dana. Na moru smo rijetko bili sami. Isti dan kad smo se vratili doma, dobila sam mengu. Menga mi završila, on je otišao na put. U nedjelju sam bila luda, između ostalog i zbog nejebice. Ja sanjam sex ako ga nema 4-5 dana. Sanjam, svaku noć, s bilo kim, bilo gdje. Muško, žensko, crno, plavo... Ja sve zbarim kaj mi se nađe na putu. I svršim, ali to nije to. Njega želim u reali. U sebi. Samo njega. Falio mi je. Mislim da ni ne zna koliko.
Ja tebi uopče nisam dobar. - Ma, kak mi nisi dobar? Pa svršila sam. - Pa uvijek svršiš. - Pa dobar si mi. - Pa i ja imam osjećaje. I ostanem frapirana, samom sobom. Dobar si mi???  Samo to? Najbolji mi je. Zar mu stvarno premalo govorim? Zar mu zaista premalo pokazujem da mi je sve njegovo naj? Da mi je sve na njemu naj? Da mi je njegov kurac naj? Zar ja to stvarno ne znam pokazati?
I onda se budi ona nada. Nađi me. Želim da znaš svaki moj dah, da znaš kako dišem. Da znaš svaki moj udisaj i izdisaj. U noćima bez tebe. U danima s tobom. Želim da znaš kad te mrzim i kad te volim. Kad mi dižeš živac i kad me nasmijavaš. U svakom trenu. Želim da znaš. Želim da me znaš. Nađi me.
bomba-estrogena @ 11:21 |Komentiraj | Komentari: 44 | Prikaži komentare