Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
subota, rujan 8, 2007
                  

Pečemo pizzu poslije. Nas dvoje. Takav je plan. Jučer dogovoren, danas razrađen. S obzirom na naša iskustva u kuhanju i kuhinji do sad, predložila sam mu da bi trebao uzeti Persene prije tog zvaničnog čina. Da izbjegnemo suvišne riječi i agresiju. Njegovu, ne moju. Agresivan zna postati na salatu, juhu iz vrečice, tunjevinu iz konzerve... Gdje neće na pizzu? Ja bih možda samo mogla dodatno začiniti jelo jadom i suzama.
Jel znaš radit lazanje? - Ne, a ti? - Ni ja. - Pa bumo se naučili. - Ja bi rađe pizzu. - Ok, onda pizzu, a kaj bumo kupili gotovo tjesto u pekari? - Zakaj? - Pa ne znam radit tjesto. - Kak ne znaš ? - Pa ne znam. - Bum ga ja napravil. Ja znam. Bum te naučil. - Da? - Daj da te ja nekaj naučim u životu.
On bu mjesil tjesto.
Štrudla od sira mu super ide, svaka čast. Ako preživite pripremu. Cjepidlaka. U svakoj stvari cjepidlači. U kompjuteru. U kuhanju. I to traje... I traje... U autu cjepidlači : Nema jela više u autu, ni pušenja đoje! Na zapovijed gospodine generale!
Sad mi izgledaš ko pravo muško u autu! - Zato kaj imam svoj auto? - Ma ozbiljniji je auto. - A kak sam do sad izgledo? - Ko dečec! Pazi to ti je kompliment! U biti sam mu htjela reći da mi izgleda muževno, a ne muško.
Kad složimo pizzu, kaj se smijem igrat malo? Buš se ljutila? - Ne bum se ljutila pa i sinoć si se igro. - Pa kad si gledala Big Brother. -Bum i danas gledala nekaj. - Dobro onda, bum se malo poigral pa dođem k tebi u krevet...
Muško, a muževan povremeno!
bomba-estrogena @ 14:02 |Komentiraj | Komentari: 49 | Prikaži komentare