Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
srijeda, rujan 19, 2007

Možda ni ne shvaćaš, ali tjeraš me od sebe. Ne da mi se neke stvari prolaziti ponovno. Ne da mi se iščekivati dan kad ću postati ono nešto. Nemam snage boriti se uzalud jer očito ne znam dati dovoljno od sebe. Ne znam. Nije problem. Nije mi prvi put. Umorna sam od riječi sutra, od riječi bude, od riječi jednog dana. Nemam snage ni za što. Nemam. Nemam više. Momentalno, ljubavi, baš nemam. Osjećam se kao da sam pločica domina koja se uporno drži uspravno jer ako i samo malo posrnem, sve se ruši, a umorna sam od želja, umorna od obećanja, od dana što su prošli i dana koji će uzalud doći. Bez smisla. Bez veze. I kad te trebam da me razuvjeriš, da me digneš, da mi pomogneš stajati, nema tih riječi. Mislim da ja više ne mogu. I ne znam dalje.
Treba mi smisao, razlog. Treba mi slagalica budućnosti. Dio po dio. Pločica po pločica. Može i kupaonskih.
I opet je sve li-la, sve je možda, a ja od možda nemam ništa, osim snova u glavi koji će, kao i do sad, ostati samo snovi jer ne znam biti ono nešto. Tebi. Baš ne znam. Baš mi ne ide, jelda?
I na čemu sam? Na ničemu.
I nestajem. Nestaje onaj dio mene. Sretan, bezbrižan, siguran jer su tvoje riječi nesigurne, jer je tvoj zagrljaj nestalan jer toliko nudim od sebe, jer se želim dati sva, a nemam kome jer ti to ne osjećaš. Ne osjećaš taj dio mene. Ne osjećaš ono što i ja. Ne želim te gurati u ono što ne osjećaš. Ne želim.
Sad znam taj pritisak u prsima. Nikad nije nagovještao sreću. Ne znam je nanjušiti. Ne znam je imati. Ne znam imati ono nešto. Ne znam biti ono nešto.
I svijet mi se srušio.Samo moj svijet.
Zaustavi me prije nego svijet stane bez nas. Prije nego svaki dio mene prođu trnci bijega. Jer se namam za što primiti.
Možda sam samo previše htjela biti sretna. Možda. Sada ću davati ljubav skromnošću češkog turista. Svatko ima svoju cijenu.

                
bomba-estrogena @ 00:00 |Komentiraj | Komentari: 43 | Prikaži komentare