Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
nedjelja, kolovoz 12, 2007

Noć. Smotala sam si jednu. S više duhana, jer mi je ponestalo materijala.  Sjedim na terasi i zurim u noć. U plavo i crno. U kapi kiše na cvjetovima. Puše neki ugodan vjetrić i prija mi ta samoća. Gledam u cestu. Mokru. Mirišem čistoću oko sebe s nogama prekriženim na drugom stolcu. Zurim u tu pljugu i razmišljam kako je ti smotaš. Vještije nego ja. Volim kad to radiš. Volim sve što radiš rukama. Na meni. Po meni. U meni. Sve onako, baš kako treba. Dirneš me u žicu svojim dodirima. A gle sad mene traljavu! Vrhunac moje vještine je staviti maskaru, leće i drkat. Za sve ostalo sam šeprtlja. Neka curica trči; skida kile. Koja volja! Pišem ti poruku. Mislim na tebe ljubavi. - I ja na tebe srećo. Još malo. Još samo malo i sve će biti po starom. Naši rituali u krevetu. Ne znaš koliko mi to fali. Koliko mi sve fali zadnjih mjesec dana. Ne znam ni gdje smo stali s Galacticom. Razmišljam o ženama čiji su muževi mornari. Koja glupa usporedba! Ja to ne bih mogla. Trebam te uz sebe. Svaku noć. Još samo malo.
Pišem sada jer sutra neću stići. Veš mi se ne suši zbog ovog vremena. Još moram i popeglati i odlučiti što ću nositi. Uzmi sve što kraće ljubavi. Našao sam neku smokvu za nas. - Molim? - Da smokvu u kamenjaru di nas niko ne vidi. Smješak mi lebdi na usnama. Od miline. Od nas. Od naših mjesta. Od one naše plažice uz potočić. To samo mi možemo naći. I propuštanja podvezice i buketa zbog scene u wc-u, a kumovi smo bili. Od sexa u sauni. Mi se uvijek negdje izgubimo. Jedva čekam.
                                 

Opizdila me ta želja za morem. Veselim se kao da ga ovo ljeto već nisam vidjela. Dragi me početkom 7. mjeseca vodio na Tošu Proeskog u Primošten. Više se zaista ne ustručavam reći da je to to jer je i više nego stvarno. Zaljubljena sam. Zaluđena sam. Volim. Sretna sam s njim. Iščekujem trenutke s njim kao klinka sladoled. Fali mi kad ga nema. Fali mi njegovo zanovijetanje, fali mi njegove ovacije o mojoj guzici i fali mi sex i njegovo tepanje. Iako više zvuči ko da je na samrti, njegovo ijoooooj (ili nešto vrlo slično) dok se jebemo mi najviše fali. Fali mi ljubavi za vrijeme sexa. Fali mi... Samo si zamislim taj prizor i luda sam. Ispunjuje svaki dio mene, onako pozitivno. Nekako mi se čini da smo uspjeli postići nešto više od jebačine, iako mi je i jebačina s njim nešto uzvišeno. Toliko jednostavno, a opet najljepše. I tko će mi zamjeriti moje povremene ispade kad mi je stalo?
Nokti su savršeni. I na nogama je french. Noge izdepilirane. I pičkica. Pogodila sam svoju boju kose. Kozmetika je već u neseseru. Sve je kako treba. I novi Durexov gel je tu. Sve, sve je tu; još samo mi...
Večeras ću mirno zaspati. Sretna. Mirna.
Odlazim i sve Vas lijepo pozdravljam. I... Hvala Vam.
bomba-estrogena @ 22:41 |Komentiraj | Komentari: 43 | Prikaži komentare