Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
srijeda, rujan 5, 2007

Baš sam si razmišljala da li postoji moj tip muškarca. Okvir, savršenstvo, ideal. I mislim da ne postoji, barem nikad nisam imala perspektivu o njemu, ono: crna kosa, plave oči, ovakva rit, onakva visina... jer svi su moji dečki bili različiti. Dobro ajde, ni jedan nije bio plavi. Barem jedan uvijet. Moj tip muškarca postaje baš onaj kojeg volim. Dakle...
Kad sam bila mala, bila sam zaljubljena u Daniela Popovića. On je bio pojam mog idealnog muškarca. Bila sam luda za njim i onim njegovim kožnim, uskim odjelcem. U vrijeme kad je bila Eurovizija, mama me kupala. Na prve taktove sam izletjela iz kade i pred televizor. I bed... Ja sam gola! Mama trči za mnom, a ja njoj pod šlafrok Neću mama da mi Daniel vidi guzu!
 Znala sam sve njegove pjesme, imala sve njegove kazete. Jedva sam čekala ljeto da mi deda i baka na zadnjem sjedištu auta slože krevetac i da krenemo na Vir. Oboružala sam se plastičnom vrečicom i vadila dedi, mom DJ-u kazete. Pusti mi deda sad Tinu i Marinu! Uvijek sam si zamišljala da baš on meni pjeva svaku pjesmu. Dobro, ajde ne baš svaku jer ja nisam ni Tina, ni Marina, Ni Džoen, Džuli ni Đeni. I tak sam ja njemu odlučila napisati pismo. Znala sam samo štampana slova i svako slovo sam napisala bojicom druge boje. Daniel, a zašto ti ne napišeš pjesmu koja bi se zvala ******?  Čak me i dečko iz susjedne zgrade, nekih 5-6 g stariji,  koji se BTW zvao Daniel, morao svaku večer poslije crtića odnijet u krevet.
Sad sam se kao malo starija odvažila čak i priznati da mi nitko nije pjesmu napisao. Barem ne neku koja ne završava sa ****** is a pain in the ass! I zato ti JJ hvala, još jednom, na prekrasnoj pjesmi i što sam ti bila muza.
Kad smo stigli na Vir, Daniel je imao koncert na igralištu pokraj kampa. Mustra mala ga je naravno htjela vidjeti, ovaj put prekrivene guzice. Nagovorila ja bratića i sestričnu da odemo. A kak? Pobjegli smo iz kampa u grad. Deda i baka su dobili slom živaca. Ali je deda pohvatao gdje bi mu unučica mogla biti... U prvom redu, bila sam glavna atrakcija, najmlađa i najmanja.
Još uvijek imam kazete i znam sve pjesme. I još uvijek poludim na prve taktove Džuli.  Neki dan sam si skinula s neta pjesmu Ti si moja sretna zvijezda i shvatila da nije pjesma trebala biti naslovljena mojim imenom i da je baš ta pjesma, 20 g. kasnije, moja pjesma. Ali, ni sad mu ne bih pokazala guzicu! Nije moj tip muškarca.
Ja sam danas sretna zvijezda jer zbog Njega sjajim i htjela bih biti njegova sretna zvijezda. Jer on smije gledat moju guzu... I on je moj tip muškarca!
bomba-estrogena @ 13:28 |Komentiraj | Komentari: 48 | Prikaži komentare