Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
ponedjeljak, rujan 24, 2007

Malo sam Vas iznenadila svojom erupcijom emocija - kod mene postoji samo ravnoteža. Nema nijansi u ljubavi. Ili je lijepo ili nije. Ili sam sretna ili nisam. Crno ili bijelo. Sivilo ne podnosim. U Sivilo spada nesigurnost, nepoštovanje i neodlučnost. Ali, možda, svejedno mi je - to je sivilo. Ni vrit ni mimo. Ne podnosim ga, vuče me na bijelo danas, s pufnastim oblacima.  I ne, nisam na kokainu, ne ta bjelina. O nebu govorim.  Preplavo je i njegova me modrina zasljepljuje. Kao što me čini gluhom i visina njegovog glasa. Nikad mi libido nisu podizali decibeli. Ni mjene u modalitetu. Onom nazalnom koji ti podiže želudac. Ili ga spušta pa rezultira proljevom. Želim glas Kevin Costnera da mi kaže I´ll protect you. A ne I am patronising you. Tad bih mogla reći, i samo tada,  I will always love you, a moje riječi su svete. Možda mi je samo Tjelohranitelj pomilovao dlačice u uhu.

                           
Želim boje, čiste, dugine. Želim nebo boje moje ljubavi. Indigo plave izlaske sunca i zalaske u boji breskve. Da želim ljubav baš takvu. Ne podnosim autoritet. Ni tonove koje bi čule pčele. Ni hladnoću Arktika. Ni izraz lica manijaka. Ni pokrete afričkih gorila. Ne podnosim to!
Od bambusa sinoć ništa. Možda i bolje jer mi cijela situacija nije dobro sjela na želudac. Spustila se. Ništa ni od paškog sira, ali jele smo dimnjeni. I pršut. I malo šunkice. Gozba uz šačicu razgovora i otvoren dlan suza. I onaj feeling u trbuhu kad bi sve izašlo van. Na bilo koju rupu. I na uho jer sam zaista već sve čula. Želim taj milozvučni glas da me potjera naprijed, u smijeh - ne na wc.
Volim te, ali te ne razumijem. - Piše on meni. Nerazumljiva sam?
Fališ mi. - I to je napisao.
Zaspala sam premorena od razmišljanja. I klistiranja. I mentalno i fizički. Nisam puna sebe više. Ali smješim se smješno - mama je kupila šljive. Avantura na wc-u će se nastaviti.
Volim i ja tebe, ali poštuj me.
Da, i fališ mi. Jako.
bomba-estrogena @ 10:53 |Komentiraj | Komentari: 41 | Prikaži komentare