Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
ponedjeljak, kolovoz 6, 2007

Prošli mjesec smo J., R. i ja poharale dućane. Plaća je sjela i trebalo se počastiti. U biti, J. je htjela kupiti haljinicu, ali na kraju smo R. i ja bile te s punim vrečicama. J. je bila fest tužna jer joj (po njenom ništa nije stajalo) jer je ona tenk. Svidio mi se R. komentar Nisi ti tenk, ni kriva kaj su haljine lošeg kroja. Pa i nije. Nisu haljine bile loše, niti su joj toliko loše stajale, ali ono što si žena zamisli u glavi, teško je promjeniti. Znam po sebi. Ima dana kad se loše osjećam, kad loše izgledam. Ni u čemu se ne osjećam dobro. Koji put sam si predebela, koji put premršava. Koji put mi je rit prevelka, koji put cice premale. Ne volim svoju kosu, prištići su me napali, umorna sam... Ništ ne štima. Sva sam si defektna. A opet, ima dana kad se osjećam fenomenalno. Ima ih, hvala Bogu više, nego ovih loših. Osjećam se lijepo i zadovoljno i svi ti nedostaci prestaju biti nedostaci i postaju ono što trebaju biti: moje vrline. Imam rit, ali lepo stoji. Veli Dragi da mu je baš juicy. I znam da je jer nije on prvi koji mi je nešto slično rekao. Netko se znao i pospominat s njom, a da ne kažem da su i moji prijatelji o njoj stvorili priču... I cice su mi mrak, ni prevelke ni premale. I moj strukić. I moje nogice. I moja leđa. I tamna kosa. Crna kosa, taman ten, osmeh kao izmišljen... He-he.. I moje velike crne oči. I kad vidim onaj mili pogled u njegovim očima jebo bi te s divljenjem, ha, pogađate, ja sam najljepša žena na svijetu!! (Vol 2)
Ha, što sreća radi od žene?
Uglavnom, R. je smirila sitauciju. J. je jedna jako lijepa cura prekrasnih plavih očiju i plave kosice u loknicama ko anđeo. J. misli da je debela. Kažem misli, jer ja tako ne mislim. Meni J. izgleda kao žena i imaš ju za kaj primit. Ali, opet, poštujem je i ako će se bolje osjećat par kila lakša, samo naprijed! R., recimo, nema takvih problema. Rekao bi njen Muž da je ko zagorski puran. Ko ja. Vreča cementa. Nas bi tri, i naravno, moju S., čovjek mogao staviti u Dove-ovu reklamu za stvarnu ljepotu žena jer smatram, iskreno, da smo mi jako lijepe žene. Ljepota je stvar percepcije (da me opet ne bi netko napao). Naročito u prijateljstvu vrijedi da ljepota dolazi iz duše.
Kupila sam si haljinicu i cure su me zezale da je ko trudnička jer je rezana ispod prsiju. Meni je prekrasna i osjećam se ko bomba u njoj. Kupila sam i sandale, rekao bi Dragi, opet,  pičkaste. Ne razumijem žene koje ne vode brigu o sebi, o noktima, frizuri... Ne razumijem. Ne mogu ni reći da im fali ženskih hormona jer i današnji muškarci vode brigu o svom tijelu. Volim kad mi njegovo lice miriši po kremici, kad miriši ko cvjetić, kad obrije jaja, kad mi se zrihta... Dovodi me do ludila s tim. Istodobno sam ponosna što imam takvog muškarca uz sebe, a opet s druge strane proradi onaj moj lavlji karakter ukoliko se osjećam ugroženo. Jer ako je meni lijep i drugima je. Jer ja sam ko lavica. Primim i ne puštam. Što je moje, moje je. A on je moj. I nedam ga nikome! 

                       
Jedva sam čekala da dođem do njega, da se presvučem i da se pokažem. Sviđa mu se. Pojebali smo se ko životinje. Doslovno. Lijepo mi stoji haljinica!
bomba-estrogena @ 09:38 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare